Skip to content

Business Change Mentor

Uw organisatie moet veranderen. Houden zoals het nu is, is geen optie. U wilt het met uw eigen team doen, zonder externe ondersteuning. De noodzakelijke verandering moet slagen, maar u weet dat slechts 30% van de veranderinitiatieven een succes is. U heeft behoefte aan zekerheid.

Zelf een verbeterproject opleveren met 95% zekerheid

Verandermanagement is een vak
En daar wringt de schoen. Uw team is goed opgeleid, maar een veranderinitiatief aanpakken en op tempo tot een echt en blijvend succes brengen is wel wat anders. Hiervoor zijn uw mensen niet opgeleid; ze hebben de ervaring niet.
Axisto heeft die kennis en ervaring wel en stelt u die online ter beschikking, zodat u het wel zelf kunt.

De methode die wij in onze eigen projecten toepassen is volledig gecodificeerd, gedocumenteerd en online beschikbaar. Onze aanpak heeft zich in de dagelijkse praktijk van honderden projecten bewezen. De inhoud ontwikkelen we continu verder op basis van praktijkervaringen en nieuwe inzichten.

Maatwerk
Elke organisatie en elke uitdaging is verschillend. Daarom wordt de aanpak volledig op maat gesneden voor uw specifieke situatie. Het is dus geen ‘one size fits all’ aanpak.

Helemaal alleen staat u er nu ook weer niet voor
Ook onze eigen consultants laten we niet helemaal alleen in het veld. We hebben zeer regelmatig contact en spreken dan de voortgang en issues door. Verder is er elke zes tot acht weken een expliciete kwaliteitscheck. We zijn dus meer dan een klankbord, we zijn een pro-actieve coach die er samen met u voor zorgt dat uw project een groot succes wordt.

bc-mentor

Cases

Artikelen

Ook aan de slag met Business Change Mentor?