AXISTO LANCEERT DE BUSINESS CHANGE MENTOR

14 OKTOBER 2020

Doel van de Business Change Mentor

Veranderen en verbeteren is moeilijk. Slechts 30% van de initiatieven is een succes. Het doel van de Business Change Mentor: U realiseert zelfstandig wél succesvolle verbeterprojecten. De Business Change Mentor zorgt ervoor dat u:

  • snel, tijdig en volledig alle projectdoelstellingen oplevert.
  • operationele en financiële verbeteringen realiseert en dat die beklijven.
  • medewerkers heeft die zich mede-eigenaar van het bedrijf en de resultaten voelen.
  • direct doorpakt van verbeterproject naar continu verbeteren.
  • externe ondersteuning krijgt daar waar het toch noodzakelijk is.

Aanleiding

Het is al langer een trend dat bedrijven hun verander- en verbeterprojecten zoveel mogelijk zelfstandig willen uitvoeren. Ze roepen externe ondersteuning alleen nog daar waar nodig in. COVID19 versnelt deze trend.

COVID19 veroorzaakt ook meer druk om te veranderen: om problemen het hoofd te bieden of om nieuwe kansen te pakken. Daarnaast vraagt COVID19 eventuele externe ondersteuning zoveel mogelijk online te regelen.

Hoe levert de Business Change Mentor meerwaarde?

De Business Change Mentor (bcmentor.com) biedt u online een veranderaanpak die zich in honderden projecten heeft bewezen: tijdige en volledige oplevering van resultaten die duurzaam zijn. Daarvan realiseerde 95% de beoogde doelstellingen tijdig, volledig en binnen budget.

Daar waar nodig staan ervaren mentoren ter beschikking om u te ondersteunen, online of in het veld. Zo kunt u wél zelfstandig een verbeterproject van hoge kwaliteit uitvoeren en tot een blijvend succes maken.

Uitnodiging

Bezoek www.bcmentor.com voor meer toelichting en neem contact op voor een verkenning van de mogelijkheden voor u: Master Your Change Challenge!