Skip to content

Ontmoet het team

Ontmoet het team

We zijn ervaren professionals en zetten onze uitgebreide kennis en ervaring in zodat u uw uitdagingen het hoofd kunt bieden. We gaan voor uw succes en willen samen met u een bloeiend bedrijf creëren voor alle stakeholders.

 • Henk de Jong
  Henk de Jong

  Henk is een ingenieur die weet dat mensen het belangrijkste instrument zijn voor het behalen van succes. Als technisch en pragmatisch denker ziet hij kansen in iedere uitdaging. Zijn enthousiasme en optimisme zorgen voor een energieke vibe die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen.

  Buiten zijn werk kun je Henk in de vroege ochtend vinden op zijn hardloopronde, genietend met zijn gezin of bezig met zijn passie voor fotografie.

 • Michael van Geene
  Michael van Geene

  Michael beschikt over meer dan 25 jaar lijnmanagement en consulting ervaring in contact centers, telecom, online retail en IT. Hij is gewend aan omgevingen met constante verandering, hoge druk en een sterke verwevenheid van mens en technologie. De verkregen ervaring en inzichten stellen hem in staat snel tot de kern van een probleem door te dringen en een grote, blijvende verbetering te realiseren.

  Michael is fun om mee te werken. Hij betrekt mensen op een positieve wijze bij de verandering en weet daardoor een diep lokaal eigenaarschap te bewerkstelligen. Zijn ervaring in corporate knowledge management en training helpt om effectief kennis te ontwikkelen en te borgen in de staande organisatie.

 • Emmy Dudok
  Emmy Dudok

  Emmy is een business process scientist met een Master in Business Information Systems. Zij heeft een groot aantal process mining trajecten uitgevoerd binnen bedrijfstakken als de zorg, financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, en energiebedrijven. Emmy heeft haar opdrachtgevers geholpen met diep procesinzicht, implementatie van proces- en prestatieverbeteringen, en monitoring. Organisaties enthousiasmeren voor business process intelligence en empoweren dit zelf te kunnen implementeren is haar missie.

  Emmy heeft sterke communicatieve vaardigheden en een hoog analytisch denkvermogen; zo kan zij prima een brug te slaan tussen business en IT. Ze is een teamspeler die het belangrijk vindt anderen te ontwikkelen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en daarmee weet ze anderen goed te motiveren.

 • Lisanne van de Weerdhof
  Lisanne van de Weerdhof

  Een achtergrond in communicatie gecombineerd met haar werk als coach maakt dat Lisanne zich voor Axisto bezighoudt met zaken rondom identiteit. Ze gaat op zoek naar het DNA van een bedrijf en zorgt ervoor dat alle acties van het bedrijf daarmee consistent zijn. Ze brengt kernwaarden tot leven. Haar werk versterkt bedrijfscommunicatie en ondersteunt gedragsontwikkeling.

  Lisanne leest graag, wordt geïnspireerd door Carl Jung en is regelmatig in de boulderhal te vinden. Een film kijken of een goed gesprek met een glas rode wijn erbij vallen ook in goede aarde.

 • Marcel van der Meulen
  Marcel van der Meulen

  Marcel komt voort uit een van de zwaarste teambuilding- en leiderschapsomgevingen die de wereld te bieden heeft: het leger. Hij is een goed luisteraar en makkelijk in de omgang. Zijn gevoel voor humor brengt altijd het beste in mensen naar boven en geeft hen het vertrouwen om te veranderen.

  Marcel is een fervent sporter, zo doet hij aan alpinisme, skiën en hardlopen. Daarnaast maakt hij graag lange wandelingen met zijn familie of zijn honden.

 • Bart van Kalkeren
  Bart van Kalkeren

  Bart heeft een sterk trackrecord met, vaak complexe, projecten voor verschillende opdrachtgevers in de circulaire economie in Europa. Hij is gericht op end to end processen, die hij optimaal inricht om goed en efficiënt aan de hoge verwachtingen van klanten te voldoen. Hij bouwt constructieve werkrelaties op alle lagen van de staande organisatie en weet zo een sterke alignment tussen mensen en afdelingen langs het end to end proces te realiseren.

  Bart wint snel respect door zijn kennis, inzicht en toewijding en heeft zich weten te ontwikkelen tot een gevraagd klankbord voor bedrijven met vraagstukken in de circulaire economie. Opdrachtgevers ervaren hem als enthousiast en een conceptuele en gestructureerde denker, die mensen makkelijk weet mee te nemen in een verandertraject.

 • Martijn Bisschop
  Martijn Bisschop

  Met een achtergrond in international marketing past Martijn zijn creatieve flair en out-of-the-box denken toe op operationele en financiële verbeteringen voor opdrachtgevers. Hij vindt graag andere wegen om iets te doen. Werken met hem is dus nooit saai.

  Naast het werk geniet Martijn van de diepblauwe zee tijdens een van zijn scuba-divingavonturen, een goede maaltijd of mooie wijnen en whisky’s uit zijn omvangrijke collectie.

 • Ewald Kapeller
  Ewald Kapeller

  Met een MBA in leiderschap en duurzaamheid op zak is Ewald’s levenswijsheid: ‘Niets is zo slecht dat er niets goeds van te leren valt’. Zijn motto volgt dat van Henry Ford om niet op zoek te gaan naar fouten, maar een oplossing te vinden. Zijn pragmatisme en geloof in mensen helpen hem duurzame verandering te realiseren, zelfs met mensen die veel weerstand hebben. Zijn aversie tegen het woord ‘onmogelijk’ helpt hem zijn doelen te verwezenlijken.

  Buiten zijn werk kun je Ewald vinden in een boot, op ski’s of op de golfbaan. Ook leest hij graag of kijkt hij een film.

 • Zouhair El-Maroudi
  Zouhair El-Maroudi

  Zouhairs basis is luchtvaarttechniek en business management. Hij is gespecialiseerd in onderhoudsmanagement, dat hij niet gewoon als werk ziet. Voor hem is het een manier van ademen, eten en leven. Zijn passie is duidelijk zichtbaar wanneer hij samen met teams problemen oplost.

  Buiten zijn werk kun je Zouhair vinden bij een voetbalwedstrijd, film kijkend of bezig zijn persoonlijke MTBF (Mean Time Between Failure) te verbeteren door zware inspanningen in de fitnessruimte.

 • Barbara Wilson
  Barbara Wilson

  Barbara’s achtergrond is operational research en process engineering. Ze heeft gewerkt als management consultant en analist in verschillende sectoren: automobielindustrie, chemie, consumentenproducten, energie en de maakindustrie. Zij past haar ervaring toe in alle vormen van bedrijfscommunicatie.

  Buiten haar werk speelt Barbara saxofoon en fluit in verschillende jazzbands en ensembles, gaat ze grote doeken te lijf met verf en rent ze off-road over de kliffen bij haar huis in Engeland.

 • Henrico Kroek
  Henrico Kroek

  Als trainer en coach gaat Henrico’s aandacht uit naar menselijk gedrag. Hij is gedreven om het beste uit mensen naar boven te halen. Zijn oneindige enthousiasme en toewijding om mensen prettiger te laten werken en zijn focus op resultaten van hoge kwaliteit maken hem een onmisbare medewerker in elk prestatieverbeterprogramma.

  Henrico houdt van de natuur. In zijn vrije tijd doet hij aan trail running, wandelt hij met zijn familie, is bezig in zijn groentetuin of vangt iets lekkers voor de maaltijd.

 • Michiel Dekker
  Michiel Dekker

  Michiel is werktuigkundig ingenieur en is op zijn best als het gaat om complexe problemen en systemen. De combinatie van technische en mensaspecten in zijn werk geeft hem veel bevrediging. Hij ondersteunt teams bij het verbeteren van processen, IT-systemen en onderhoudsmanagement. Als Michiel niet aan het werk is, kun je hem vinden in de frisse buitenlucht, bezig met tuinieren, een wandeling makend met zijn hond of op muziekfestivals met zijn vrienden.

 • Pascal Hakkers
  Pascal Hakkers

  Pascal is een zeer bekwame IT-professional met meer dan 13 jaar ervaring in bedrijfsprocesanalyse en het ontwikkelen en implementeren van software-oplossingen in meerdere omgevingen, waaronder hostingproviders, onroerend goed, banken, transport, gezondheidszorg, groothandel en gemeente. Hij is goed in contact met de laatste ontwikkelingen in technologie en toepassingen.

  Pascal heeft een brede RPA-ervaring, waaronder de ontwikkeling van een volledig nieuwe RPA-tool. Hij begrijpt de markt, de belangrijkste spelers en de marktontwikkelingen. Hij ontwierp, creëerde en zorgde voor de adoptie van RPA-processen voor resourceplanningssysteem, validatie van klanten van pensioenfondsen, het stroomlijnen van factuurverwerking en van het doen van betalingen, creditcard fraudechecks en meer.

  Pascal is een teamspeler, praktisch en nuchter. Hij is analytisch, gebruikt gezond verstand en heeft een goed gevoel voor ‘wat hier werkt’; met een goed oog voor de menselijke factor in IT-toepassingen.

 • Ton Mens
  Ton Mens

  Ton is een bedrijfseconoom met ruim 30 jaar ervaring in financiële topfuncties binnen de accountancy, de kapitaalgoederen- en FMCG industrie, zowel beursgenoteerd, als het grotere familiebedrijf. Door zijn opleiding en ervaring als registeraccountant en registercontroller en zijn ervaring op diverse financiële niveaus kan hij administratieve processen doorgronden.

  Ton zoekt altijd naar het verhaal en het proces achter de cijfers, hierbij ook geholpen door een grote interesse in techniek. Daarnaast heeft hij diverse ERP implementaties geleid en weet hoe belangrijk het is om het proces te begrijpen, en de rol van de mens binnen dat proces, voordat je het automatiseert.

Onze waarden

Transparantie

We zeggen waar het op staat, zijn realistisch, open en eerlijk. We streven ernaar om dit uit te dragen in alles wat we doen.

Vertrouwen

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en respecteren hen voor wie ze zijn. Mensen voelen zich op hun gemak bij ons en vertrouwen ons hun problemen toe.

Partnership

We werken altijd samen. We respecteren elkaars verschillen en gedijen op diversiteit. We vormen een partnership met uw mensen en gezamenlijk pakken we de uitdagingen aan.

Doorzettingsvermogen

Nadat we zijn begonnen aan een opdracht, gaan we door totdat we het doel hebben bereikt. We zetten ons voor de volle 100% in en geven nooit op.

Neem contact met ons op